Ga naar hoofdinhoud

Verwijderbare drukknop en draaischakelaar klep

De twee nieuwe producten van Master Lock bieden een snelle en handige methode om werknemers te beschermen tijdens tijdelijke machinestops. De Removable Push Button (‘Verwijderbare Drukknop’) en Rotary Switch Covers (‘Draaischakelaar kleppen’) bieden een duidelijk zichtbaar afschrikmiddel en voorkomen effectief de toegang tot een startknop, tijdens het aanpassen of repareren van apparatuur.

De S2151/S2152AST verwijderbare drukknop en draaischakelaar klep hebben een zelfklevende onderkant die eenvoudig kan worden vastgemaakt aan de meeste apparatuur en een verwijderbare, doorzichtige plastic klep die kan worden vastgezet bij het gebruik van een LOTO veiligheidshangslot, zoals de Master Lock Zenex series.

De S2152 verwijderbare drukknop en draaischakelaar klep passen zowel op 30,5 mm als op 22,5 mm diameter schakelaars en zijn geschikt voor knoppen tot 50 mm in diameter en 45 mm in lengte. De in het oog springende, doorzichtige onderkant en klep met de vorm van een hoefijzer kunnen ook worden gebruikt voor draaiknoppen met verhoogde naamborden en non-centrale installatie.

De S2153 “Installed Cover” biedt een gelijksoortige functie, maar gebruikt de knoppenring om het permanent vast te zetten. Om een machine uit te schakelen, hoeft de bediener slechts de klep te sluiten en op slot te zetten met zijn persoonlijke veiligheidshangslot. De S2153 Installed Cover versie past zowel op 30,5 mm als op 22,5 mm diameter schakelaars en zijn geschikt voor knoppen tot 50 mm in diameter en 45 mm in lengte.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven