Ga naar hoofdinhoud

Versterking team A.P. van den Berg

A.P. van den Berg investeert in zijn commerciële team (foto's: A.P. van den Berg)

A.P. van den Berg heeft onlangs zijn commerciële team uitgebreid. Op 1 februari jongstleden is Anne de With bij dit bedrijf gestart als Verkoopleider Hydronics. Daarmee wordt het commerciële team van A.P. van den Berg versterkt.

In dit team werkt hij samen met Hans Kloosterboer die verantwoordelijk is voor de acquisitie en deels ook begeleiding van bruggen- en sluizenprojecten. Het bedrijf wil zijn positie in de ontwikkeling en levering van aandrijfsystemen voor beweegbare bruggen en sluizen verder uit te bouwen. Een doel daarbij is om voortaan eerder betrokken te raken bij aanbiedingstrajecten; reeds in de fases

Anne de With is bij A.P. van den Berg gestart als Verkoopleider Hydronics
Anne de With is bij A.P. van den Berg gestart als Verkoopleider Hydronics

waarin bedrijvencombinaties worden gevormd voor design- en constructieprojecten. Anne heeft al veel ervaring opgedaan met infrastructurele werken op het gebied van projectwerving, contractbeheersing en het uitvoerings- en opleveringsproces. Zijn zesjarige dienstverband bij Alewijnse als Manager Bruggen en Sluizen hebben daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

Al meer dan 45 jaar ontwerpt en levert A.P. van den Berg geavanceerde sondeerapparaten voor onshore, offshore en near shore grondonderzoek met de nadruk op Cone Penetration Testing (CPT). Daarnaast biedt het bedrijf het complete pakket inclusief de sondeerapparatuur, hulpmiddelen en een sondeerdata acquisitie/meetsysteem. Naast de sondeerapparatuur, ontwerpt en levert A.P. van den Berg hydraulische en elektromechanische systemen voor met name bruggen en sluizen.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven