Ga naar hoofdinhoud

Verlenging samenwerking Rossi Benelux met Kurvers ADS

De tandwielkasten en motorreductoren van Rossi zijn ontworpen en gebouwd voor een lange levensduur (foto: Rossi)

Rossi heeft het onlangs het certificaat ‘Authorized Rossi Service Partner’ voor Kurvers ADS Benelux verlengd met nog eens drie opeenvolgende jaren. Rossi, fabrikant van tandwielkasten en motorreductoren, zet met deze stap haar groei in de Benelux verder voort.

Een lokaal servicepunt voor onder andere aanbouwwerkzaamheden, revisie en onderhoud van tandwielkasten is een onmisbare schakel om de klanttevredenheid, en hiermee ook het marktaandeel en de algemene bekendheid van de Rossi producten verder uit te bouwen.

Waardevolle aanvulling

Het initiatief om ook lokaal en op locatie, service, reparatie en afnames te realiseren was enkele jaren geleden een volgende stap in de ontwikkeling en groei van de lokale Rossi BeNeLux vestiging. 

Kurvers ADS heeft, met zijn jarenlange ervaring op het gebied van industriële aandrijftechniek, bij diverse Rossi projecten in de Benelux en NRW (D) aangetoond hierop een waardevolle aanvulling te zijn. Het nieuwe certificaat is dan ook de bevestiging van de prettige samenwerking en een verder vertrouwen in de toekomst.

Heavy-duty toepassingen

De tandwielkasten en motorreductoren van Rossi zijn ontworpen en gebouwd voor een lange levensduur. Hierdoor zijn er ook na vele jaren gebruik prima mogelijkheden om deze tandwielkasten een tweede leven in te blazen.

Denk hierbij aan de revisie van vlakke-, wormwiel-, rechte- en planetaire tandwielkasten die voorzien worden van een nieuwe lagering, afdichtingen en, indien nodig, nieuwe tandwielsets en/of een elektromotor. Ook voor de grotere industriële tandwielkasten, zoals de Rossi H-series in split-casing, is er een mogelijkheid tot revisie en periodiek onderhoud in Panningen of op locatie bij de eindgebruiker.

Rossi Benelux Kurvers certificaat

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven