Ga naar hoofdinhoud

Verdelers met M12 aansluiting

De verdelers uit de Exact-familie van Murrelektronik zijn volledig met PUR kunst-stof ommanteld. Dit zorgt voor een hoge bestandheid tegen schokken en trillingen. Na de Exact8 is er nu ook de Exact12 met M12 aansluiting. Hierdoor kan de stamleiding snel, eenvoudig en met het juiste moment worden gemonteerd.

De nieuwe variant met M12 aan-sluiting biedt de flexibiliteit van een stekkerbare oplossing en de dichtheid van een verdeler met aangegoten stamkabel. De Exact12 met M12 aansluiting is geschikt als scheiding in verband met transport gewenst is, maar hij is dankzij zijn flexibiliteit divers inzetbaar. Voor verschillende toepassingen zijn er meer verdelers met M12 aansluiting beschikbaar.

De aansluiting zelf is M12, acht- of twaalf-polig. De vier of acht steekplaatsen bij de Exact12 zijn in M12 uitgevoerd (met vier of vijf pins). Hierdoor kunnen over de vergulden contacten één of twee signalen worden overdragen. Daarbij hebben de verdelers de beschikking over signaal-LED’s in de kleuren wit (Pin4) en geel (Pin2). De LED-indicatie van de bedrijfsspanning is groen. Deze duide-lijk te waarnemen status- en bedrijfspanningindicatie zorgt voor overzicht en maakt het werk voor servicemonteurs gemakkelijker.

De verdelers van de Exact-familie beschikken over een hoge bestandheid tegen gangbaar verkrijgbare emulsies en oliën. Hierdoor zijn de verdelers geschikt voor verschillende binnentoepassingen. Voor de M12 aansluiting wordt een uitgebreid programma aan verbindingskabels aangeboden. Deze zijn vanwege hun lengte individueel te configureren voor concrete toepassingen. Verdere varianten bij Exact12 zijn een vast aangegoten stamleiding, stekkerbare be-huizingen en M23 aansluitingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven