Ga naar hoofdinhoud

Veiligheidstester met TFT kleurenscherm

Omnia II is de tweede generatie van de Electrical Safety Compliance Analyzers van Associated Research. De 8204 is een vier-in-één tester voor zowel AC Hipot, DC Hipot, isolatieweerstand en Ground Bond testen in één instrument.

De Omnia II is gebouwd rondom de vertrouwde Omnia serie maar biedt een aantal nieuwe en verbeterde mogelijkheden en functies. De nieuweling heeft een 800 x 480 kleuren TFT-display dat het opzetten van testbestanden, het analyseren van testresultaten en het uitvoeren van de tests eenvoudig maakt. Door gebruik te maken van teststappen, die elk over hun eigen kleur beschikken, en het duidelijk aangeven van een ‘goed/fout’, wordt het moeilijk om nog verkeerd te testen.

De nieuwe 8204 heeft daarnaast een ‘My Menu’ interface, waarmee instellingen kunnen worden gepersonaliseerd en ‘short-cuts’ op het scherm naar de diverse onderliggende menu’s en teststappen kunnen worden ingesteld. Een belangrijke functie is de DualChek functie, waardoor tegelijkertijd Hipot en Ground Bond testen kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kan veilig en eenvoudig de productiviteit van een productielijn worden verhoogd.

Een (bar)code scanner voor automatisch herkennen van de te testen producten en het vastleggen van de meetresultaten bij die producten, kan uiteraard aan het systeem worden gekoppeld. De unit is standaard voorzien van een USB/RS-232 interface. Optioneel kan ook voor Ethernet, GPIB, of een printer output interface worden gekozen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven