Ga naar hoofdinhoud

Veiligheidsrelais met ASi Safety-interface

Schmersal heeft haar uitgebreide productenprogramma uitgebouwd met geïntegreerde AS-i Safety-interfaces. Zo heeft het panel BDF 200 een ASi Safety-knoop en A/B-slaaf. Deze serie maakt de configuratie mogelijk van een ergonomisch bedieningspaneel zoals vereist door de machinefabrikant. Nu vereenvoudigt de interface door de betrokkenheid bij AS-interface. Datzelfde geldt voor alle bouwvormen van de positieschakelaar met veiligheidsfunctie. Ook zij worden naar wens met een AS-i Safety-interface uitgerust.

Opmerkelijk is hier een productvariant voor de klassieke positiebewaking van deuren met twee positieschakelaars. Het controleert de geïntegreerde AS-i Safety-slaaf van een standenschakelaar van een tweede standaard positieschakelaar. Dat spaart kosten en tijd bij de installatie van de schakelaar en zorgt voor bescherming van toestellen tot Level e.

Ook zijn de Seilzug noodschakelaars van de series ZQ 700 en ZQ 900 met geïntegreerde AS-i Safety-elektronica beschikbaar. Ook is er een versie van veiligheidvoetschakelaars TFH 232 met AS-interface. Zo zijn complete veiligheidssystemen met veiligheidschakelaars, veiligheidsvergrendelingen, veiligheidssensoren met mens-machine-interface in AS-i Safety.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven