Ga naar hoofdinhoud

Veiligheidsbesturing

Hima Paul Hildebrandt heeft de interferentievrije veiligheidsbesturing die met PCI-uitbreidingskaarten in de PC wordt geïntegreerd, op belangrijke punten verder ontwikkeld. De nieuwe PCI-kaart is maar half zo groot als zijn voorganger en heeft twee nieuwe snellere en krachtigere 405 MHz processoren.

De Himatrix F10 PCI is gebaseerd op de Himatrix-besturingen en is te gebruiken waar een veiligheidsbesturing door plaatsgebrek tot nu toe niet mogelijk was. De Himatrix F10 PCI wordt geprogrammeerd en geconfigureerd met SILworX, het volledig geïntegreerde configuratie-, programmeer- en diagnose-tool van Hima.

Toepassingen zijn te vinden in machinebouw, railtransport, material handling en logistiek. De afwezigheid van interferentie voor de veiligheidsbesturing wordt door een eigen besturingssysteem en een separate voeding bereikt.

Andere voordelen van de Himatrix F10 PCI zijn lage onderhoudskosten, eenvoudige uitwisseling van kaarten en een hoge investeringsveiligheid, zodat de gebruiker niet van een bepaald PC-systeem afhankelijk is. Vergeleken met software controllers biedt de F10-PCI kaart het veiligheidsvoordeel van een compleet ‘Layer of Protection’.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven