Ga naar hoofdinhoud

Veiligheidsbesturing

Koning & Hartman presenteert de nieuwe WS-safety controller van Mitsubishi Electric. Deze is ontwikkeld als flexibel alternatief voor stan-daard veiligheidsrelais. De functionaliteit wordt volledig softwarematig vastgelegd en is dus makkelijk aan te passen. De software updaten of aanpassen is eenvoudig, doordat het geheu-gen op een stick is geplaatst.

Het reactievermogen van de WS-safety van slechts van 8 ms maakt het mogelijk om machines op een veilige manier compacter te bouwen.Door de snelle reactietijd kunnen veiligheidssensoren (zoals licht-schermen) dichter bij gevaarlijke objecten worden geplaatst. De veiligheidsbesturing is volledig modulair en kan worden uitgebreid van 12 tot 144 I/O. Iedere module is 22,5 mm breed.

De gratis programmeersoftware is intuïtief en de benodigde applicatie wordt eenvoudig opgebouwd uit standaard beschikbare functieblokken. De ont-wikkelsoftware is voorzien van een uitgebreid diagnoseprogramma om direct fouten te detecteren in het systeem tijdens installatie en onderhoud.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven