Ga naar hoofdinhoud

Veilige aandrijfoplossingen dankzij PROFINET-interface

De nieuwe PROFINET-interface is een nieuwe communicatieverbinding voor de servoversterkers PMCprotego D en PMCtendo DD5 (foto: Pilz)

De servo-aandrijftechniek van Pilz staat open voor individuele oplossingen. Machinebouwers gebruiken de servoversterkers naast andere veldbussystemen maar nu ook in PROFINET-netwerken. Bovendien zijn de investeringskosten lager.

De nieuwe PROFINET-interface is een nieuwe communicatieverbinding voor de servoversterkers PMCprotego D en PMCtendo DD5. Daarbij wordt de interfacekaart voor vrijwel alle relevante veldbussystemen eenvoudig in het optieslot van de servoversterkers PMCprotego D gestoken. Gebruikers krijgen direct toegang tot alle versterkerfuncties. De koppeling van tussengelegen circuits met intelligente ballastschakeling maakt een optimale energiebalans mogelijk. In veel toepassingsgevallen, zo ook bij kritische assen, vallen externe remweerstanden weg.

De aandrijfoplossingen van Pilz zijn – onafhankelijk van de hogere operationele besturing – flexibel inzetbaar. Het bedrijf adviseert gebruikers graag persoonlijk van de risicobeoordeling en de uitvoering van de aandrijving tot en met de inbedrijfstelling. De nieuwe PROFINET-interface voor de servoversterkers PMCprotego D en PMCtendo DD5 is te vinden in de Pilz shop onder artikelnummer: 680150. De nieuwe uitbreidingskaart is eenvoudig in de servoversterker PMCprotego of PMCtendo DD5 te plaatsen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven