Ga naar hoofdinhoud

Veelzijdige paneltechnologie voor eenvoudig onderhoud

B&R presenteert nieuwe Automation Panel 1000. (foto: B&R)

B&R breidt haar Automation Panelserie uit met een reeks nieuwe breedbeeldformaten van 7″ WVGA tot en met 24″ Full HD. De Automation Panel 1000 apparaten bieden makkelijke en flexibele montagemogelijkheden. Het slanke ontwerp is met een single- of multi touch scherm verkrijgbaar.

Door het toevoegen van een PC wordt het Automation Panel omgevormd naar een volwaardige Panel PC met schaalbare rekenkracht.
Het belangrijkste component is het scherm, dat beschikbaar is in breedbeeld variërend van 7″ WVGA tot 24″ Full HD. Door een modulaire SDL/DVI ontvanger toe te voegen, wordt het Automation Panel getransformeerd naar een operator terminal. Indien er voor een SDL3 ontvanger gekozen wordt, is het zelfs mogelijk om meer dan honderd meter tussen de terminal en de computer te overbruggen. Deze techniek maakt gebruik van standaard ethernetkabels. Panel PC’s bieden schaalbare rekenkracht met Intel Atom tot Core i7 processoren.

Gemakkelijk onderhoud
Het modulaire platform dat bestaat uit een Automation Panel, SDL/SDL3 ontvanger of PC levert een aanzienlijke besparing in onderhoudskosten. Bij een upgrade is het niet nodig om de gehele Panel PC te vervangen. Met deze uniforme interface heeft B&R een flexibel systeemplatform neergezet. Aangezien het beeldscherm en de PC gescheiden zijn, is het mogelijk om de computer te upgraden en het bestaande beeldscherm te behouden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven