Ga naar hoofdinhoud

Vandaalbestendige drukknoppen

EAO heeft een nieuwe serie tegen vandalisme bestande drukknoppen ontwikkeld, die het uiterlijk en de duurzaam-heid van controlepanelen verbeteren. Door de roest-vast stalen behuizing zijn deze 16 mm en 19 mm drukknoppen uit de R.serie beschermd volgens IP65 voor gebruik buiten of in agressieve omgevingen.

De knoppen hebben een mechanische levensduur van 1.000.000 bedieningen bij een omgevings-temperatuur van -20°C tot +55°C. De 19 mm versie is verkrijgbaar met LED-verlichting, hetzij met een ‘halo’ randverlichting, hetzij met een centrale stip.

Het halo-effect zorgt voor een eigentijds ontwerp, waarbij de primaire functies extra worden bedrukt. De LED’s zijn standaard verkrijgbaar in rood, groen, geel, oranje, blauw en wit. De tegen vandalisme bestande drukknop-pen uit de R.serie hebben een rond bedieningselement met pulsfunctie.

De drukknoppen worden verzonken gemonteerd in het paneel met sol-deer/faston- of schroefaansluitingen. Specifieke applicaties zijn toegangs-controleapparatuur, kaartuitgiftemachines, automaten, vending machines, kiosken, en fabrieksapparatuur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven