Ga naar hoofdinhoud

Van Oord besteedt hydrauliekonderhoud uit

Van Oord heeft het onderhoud aan hydraulische installaties aan boord van tientallen schepen uitbesteed aan PMR Hydraulics (foto: Van Oord).

Internationaal waterbouwer Van Oord heeft een aantal onderhoudscontracten voor drie jaar afgesloten voor de hydraulische installaties aan boord van een groot aantal schepen. PMR Hydraulics is de komende drie jaar verantwoordelijk voor advies, alle services en leveringen van onderdelen aan de hydraulische installaties aan boord van circa 80 baggerschepen.

PMR Hydraulics en Van Oord werken al langer samen. Het nieuwe contract is gericht op technische verbeteringen, procesoptimalisatie en kostenreductie. De hydrauliekspecialist in Alblasserdam werd vier jaar geleden opgericht door Bas Smaal en Dirk-Jan Berkhout. Beide heren zijn uiteraard trots dat hun jong bedrijf is geselecteerd als partner. Door de kleine organisatie (30 medewerkers) kan het bedrijf snel schakelen maar kan het toch omvangrijke projecten aan zoals de coördinatie, uitvoering en ondersteuning voor de wereldwijde activiteiten aan boord van de Van Oord schepen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven