Ga naar hoofdinhoud

Vacuümzuignappen

Het PiGrip programma van Piab (vertegenwoordigd door Pneu/Tec) omvat losse zuignaplippen, balgen, verbindingsdelen en fittingen, in diameters variërend van 25 mm tot 77 mm. Terwijl het aantal onderdelen beperkt is gebleven, beschikt de gebruiker door de modulaire opbouw over een grote flexibiliteit en kunnen de zuignappen op maat worden gemaakt voor de toepassing.

Wat betreft de toepassing valt te denken aan gebruik bij de meest uiteenlopende ver-pakkingsmachines, inclusief robotarmen en apparatuur als etiketteermachines en dozenopzetters. Belangrijk is daarbij dat de modulair opgebouwde grijpers niet alleen bij nieuwe, maar ook op reeds bestaande machines en systemen te gebruiken zijn.

Het modulaire PiGrip programma wordt gekenmerkt door de opvallend snelle en effectieve werking. Een en ander is vooral te danken aan de grote variëteit in zuignaplippen, waardoor in elke situatie alle ruimte wordt geboden voor keuze van de gewenste hard- of zachtheid om van de beste afdichting te zijn verzekerd.

Daarnaast valt er bij moeilijk te hanteren producten ook te kiezen voor bijzondere zachtrubberen zuignaplippen of speciale uitvoeringen die bestemd zijn voor grillige oppervlakken. Dit betekent dat met de PiGrip producten de meest geschikte combinatie kan worden geselecteerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven