Ga naar hoofdinhoud

Urban Mobility Systems scale up winnaar CES Innovation Awards

Hier is een Zero Emission conversion kit te zien in een compacte bouwmachine (foto: UMS)

Urban Mobility Systems is onlangs een van de scale-up winnaars geworden in de categorie ‘Sustainability, Eco-Design & Smart Energy’ bij de CES Innovation Awards. Urban Mobility Systems, gevestigd in Oss, is een clean-tech engineeringsbedrijf dat emissievrije bouwmachines en mobiliteits-oplossingen mogelijk maakt.

Op initiatief van de Consumer Technology Association (CTA) vinden jaarlijks de CES Innovation Awards plaats voor technologieproducten. In totaal wisten veertien Nederlandse techbedrijven, in diverse categorieën, een CES Innovation Award te winnen. De jury – deskundigen uit de industrie – beoordeelde op innovatie, engineering, functionaliteit en op het thema ‘tech solutions for a responsable future’.

Zero Emission conversion kit

Urban Mobility Systems BV is daarbij verkozen als een van de scale-up winnaars in de categorie ‘Sustainability, Eco-Design & Smart Energy’ met de inzending ‘Zero Emission conversion kit for construction equipment’. De bekenmaking hiervan was op midden oktober 2021 tijdens ‘CES Unveiled’ RAI Amsterdam in de categorie ‘Sustainability, Eco-Design & Smart Energy’.

CES Las Vegas

Tijdens de CES 2022 Innovation Awards van 5 tot en met 8 januari 2022 vertegenwoordigt Urban Mobility Systems, samen met 69 andere Nederlandse Tech start- en scale-up organisaties, Nederland in Las Vegas. De CES (Consumer Electronic Shows) reikt vóór de daadwerkelijke beurs, traditioneel prijzen uit aan een select aantal uitvindingen van ‘voortreffelijk ontwerp en techniek’.

CES trekt gemiddeld meer dan 170 duizend bedrijven en investeerders uit 160 landen. Ter voorbereiding volgen de bedrijven een trainingsprogramma van het ministerie van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven