Ga naar hoofdinhoud

UPS tot 400 kW

Socomec heeft de Green Power 2.0 UPS ontwikkeld als antwoord op de veranderende behoeften van de markt. Naarmate de hoeveelheid verzonden en ontvangen gegevens toeneemt (doordat er meer gebruik wordt gemaakt van het internet en door de ontwikkelingen in cloud computing) moet ook de noodstroomvoorziening volledig compatibel zijn met de meest recente ontwikkelingen in serverarchitectuur.

De Green Power 2.0 UPS is beschikbaar van 10 kW tot 400 kW en bitoekomstgericht ontwerp, ononderbroken werking, milieuvriendelijke oplossingen en goede ondersteunende services. De GP 2.0 heeft een effectieve uitgangsvermogensfactor van 1 (PF = 1) en biedt gebruikers het volledige nominale vermogen (kW = kVA). De reeks ondersteunt volledige belastingen tot 35 °C, in overeenstemming met IEC 62040-3. De hoge vermogensfactor heeft het voordeel dat de GP 2.0 meer vermogen kan leveren vanuit een kast met dezelfde afmetingen.

Vermogensfactor
Dankzij de topologie op drie niveaus biedt Green Power 2.0 een hoog energetisch rendement. In dubbele conversiemodus of VFI-modus garandeert de Green Power 2.0 een totale belastingsbeveiliging voor kritische toepassingen, waarbij het risico wordt geminimaliseerd en de beschikbaarheid wordt gemaximaliseerd. In VFD-modus kan tot 99% efficiëntie worden bereikt met de nieuwe Fast EcoModus oplossing, die in staat is om de belasting naar de omvormer over te schakelen in minder dan 2 milliseconden bij een stroomonderbreking op het net.

Met een front-end IGBT-gelijkrichter optimaliseert de Green Power 2.0 de infrastructuur stroomopwaarts, zonder transformatoren, generatoren en daaraan gekoppelde distributie stroomopwaarts te overbelasten. De GP 2.0 voldoet aan de huidige en toekomstige Europese Gedragscode voor Datacenters tot 2014.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven