Ga naar hoofdinhoud

Universele modules voor eenvoudige fabrieksaanpassingen

Als bepaalde functies moeten worden ingebouwd in een fabriek, brengen wijzigingen aan de hardwareconfiguratie en software-uitbreidingen normaal gezien aanzienlijke kosten met zich mee. De universele modules van SmartWire-DT communicatiesysteem van Eaton bieden hiervoor een eenvoudige oplossing.

SmartWire-Darwin is ontworpen als een intelligent communicatiesysteem voor eenvoudige pilot apparaten, alsmede voor schakelaars en motorbeschermende stroomonderbrekers. Het vervangt de vroeger vereiste besturingsbedrading, zodat de bijbehorende PLC-ingangen/-uitgangen eveneens overbodig geworden.

De SmartWire-DT universele modules kunnen worden gebruikt als vervanging van apparaten (zoals pilot apparaten, motorbeschermende onderbrekers, I/O modules) die zijn geconfigureerd, maar alleen voor uitbreidingen ingepland zijn in de installatie. Dit stelt gebruikers in staat de volledige configuratie te ontwerpen en programmeren in de PLC configuratie en in het gebruikersprogramma.

De hardware die nodig is voor uitbreidingen hoeft daarmee nog niet fysiek aanwezig te zijn. Op deze manier kunnen secties van de installatie op een later tijdstip worden uitgebreid door de universele slave te vervangen door het geconfigureerde apparaat, zonder dat het programma of de hardwareconfiguratie hoeft te worden veranderd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven