Ga naar hoofdinhoud

Universeel hardwareplatform

De nieuw ontwikkelde regelaars van de L-force Controller 3200 C serie van Lenze bieden wat automatiseringstechnici wensen: een compacte en duurzame constructie, grote vermogensreserve en uitgebreide faciliteiten. De 3221 C heeft een Atom-processor, twee 100 Mb Ethernet-interfaces met geïntegreerde swtich en twee USB-interfaces. Een derde Ethernet-interface is gereserveerd voor gebruik als EtherCAT-master.

Dankzij het modulaire ontwerp kan de 136 mm brede 3221 C met verdere communicatiebussen als CAN en Profibus worden uitgerust. In plaats van een conventionele vaste schijf is een slot voor SD-geheugenkaarten geïntegreerd. Via de ingebouwde snelle 48 MHz backplane kunnen schijven uit het I/O System 1000 van Lenze direct worden aangesloten.

Voor gebruikers die de controller willen gebruiken als extra hardwareplatform voor visualisatie, is de L-force Controller 3231 C ontwikkeld. Deze verschilt van de 3221 C door een extra DVI- en een derde USB-interface, waarop beeldschermen en toetsenborden kunnen worden aangesloten.

In combinatie met de geavanceerde software en een goed afgestemd productportfolio kan de gebruiker beschikken over een automatiseringsoplossing waarmee een grote variëteit aan besturingsoplossingen op maat gesneden en effectief is te realiseren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven