Ga naar hoofdinhoud

Uitbreidingsmodule

De combinatie van de com-pacte MASI68 module van Murrelektronik met robuuste rondkabel maakt het mogelijk AS-interface in extremere industriële omgeving toe te passen. Dit gegeven is voor veel elektro-constructeurs interessant, omdat ze op deze manier actuatoren en senso-ren economisch kunnen aansluiten, ook in extreme omstandigheden.

Het toepassen van de MASI68 modules is in talrijke toepassingen een alter-natief voor de bekende AS-interface vlakbandkabel. De modules zijn compact en kunnen ook op moeilijk toegankelijke plaatsen worden gemonteerd. De modules worden met industriële M12 aansluitkabel verbonden. Dit garandeert een hoge stof- en waterdichtheid en vergemakkelijkt de montage.

Met de ronde aansluitkabel kunnen in het veld segmenten van maximaal 100 m worden gemaakt. In veel toepassingen kunnen de ronde aansluitkabels en vlakbandkabels door elkaar worden gebruikt, bijvoorbeeld in intern transport-systemen. Deze gecombineerde aansluittechnieken kunnen op eenvoudige wijze worden uitgebreid. Ook maakt dit specifieke en op maat gemaakte oplos-singen mogelijk, wat een economische oplossing geeft.

De MASI68 serie heeft een uitgebreid productenpallet. Er zijn modules met vier en acht steekplaatsen voor M12 en M8 aansluitkabels. Er zijn ingangs-, uitgangs- en gecombineerde in- èn uitgangsmodules. Twee ingangsmodules zijn voor-zien van een aparte 24 V gelijkspanning voedingsingang. Hierdoor wordt de AS-interface voeding minder belast en wordt de sensor voedingspanning ontkop-peld van AS-interface. Storingen door bekabelingfouten worden hierdoor verminderd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven