Ga naar hoofdinhoud

Uitbreiding opleidingsaanbod ROVC

Door de samenwerking met aanbieders van specifieke (product)trainingen is ROVC in staat klanten nog beter te ondersteunen bij opleidingsvraagstukken (foto: ROVC)

Door de groeiende vraag naar specialistische trainingen breidt ROVC haar opleidingsaanbod uit. De uitbreiding behelst specifieke (product)trainingen van geselecteerde partners. Bouwkundige montage van zonne-energiesystemen van BDA Dak- en Gevelopleidingen of een Robot safety training van Pilz Nederland, zijn voorbeelden van dergelijke trainingen. 

De partners, die hun trainingen gaan aanbieden onder de ROVC-paraplu, worden met grote zorg geselecteerd. Er wordt niet alleen gekeken naar de kwaliteit, maar ook of het aanbod aansluit op het reguliere cursusaanbod van ROVC. Ook bedrijven als SKF, ARBO Opleidingscentrum, ESDsite en Liftenland.nl mogen zich op dit moment al partner noemen. Dit aantal zal de komende tijd blijven groeien.

Ringo van Voorst, Marketing Manager Benelux van SKF over het partnership met ROVC: “Wij verheugen ons op deze samenwerking. ROVC heeft een goede naam in de markt en is voor SKF een interessant kanaal richting een nog grotere groep technici. Voor ROVC zijn de SKF-trainingen een waardevolle aanvulling op het reguliere aanbod. We versterken elkaar in het bieden van praktijkgerichte opleidingen en trainingen.”

John Huizing, algemeen directeur van ROVC: “Van een dagtraining Veilig werken met heftrucks tot en met een complete mbo-opleiding Inspectiemonteur koudetechniek. Bedrijven kunnen straks met vrijwel al hun opleidingsvragen bij ons terecht. We zien steeds vaker dat klanten bij ons aankloppen voor zeer specialistische trainingen. Om op dit soort vragen in te kunnen spelen en om de kwaliteit te waarborgen, gaan we de samenwerking aan met diverse partners. Ik kijk uit naar mooie partnerships, het aantal geïnteresseerden is alsmaar groeiende.”

Het complete trainingsaanbod van ROVC is hier te vinden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven