Ga naar hoofdinhoud

TwinCAT 3 voor embedded CNC

Het hart van Beckhoff CNC is de TwinCAT automatiserings-reeks. De nieuwe generatie TwinCAT 3 maakt nieuwe engineeringopties mogelijk dankzij de integratie in de ontwikkelomgeving van Microsoft Visual Studio. TwinCAT NC I/CNC is volledig ingebed in het algemene systeem. Dit behandelt de volledige waaier van klas-sieke CNC wegcontrol tot het high-end systeem voor complexe beweging- en kinematica-eisen.

De TwinCAT ‘Kinematic Transformation’ bibliotheek laat robotkinematica toe om in software in kaart te worden gebracht en geïntegreerd in de controller. De naadloze integratie biedt de optie van het verbinden van PLC/C/C++ of Matlab/Simulink met een CNC-systeem. Aangezien alle talen de aangewezen interfaces bieden, kunnen zowel IEC 61131 en C/C++ applicatie verant-woordelijk zijn voor de CNC opvolging.

In versie 3 van TwinCAT is de engineering aanzienlijk vergemakkelijk door de integratie van alle hulpmiddelen in één ontwikkelomgeving. De ontwik-kelomgeving is gebaseerd op Microsoft Visual Studio, waarin de configu-ratoren en de programmeeromgeving voor IEC 61131 zijn geïntegreerd. Andere talen zijn beschikbaar voor programmering in C en C++. Bovendien kan Matlab/Simulink worden gebruikt als ontwikkelplatvorm voor controle-mechanismen en filters.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven