Ga naar hoofdinhoud

Turck introduceert de TTT

Het doel van de Turck Technology Tuesday is het delen van kennis over Industriële Automatiseringsvraagstukken (foto: Paul Quaedvlieg).

Naast diverse trainingen en workshops die Turck regelmatig verzorgt voor haar klanten organiseert de sensorfabrikant nu ook TTT – Turck Technology Tuesday. Een maandelijkse bijeenkomst met vaste technologie thema’s waarbij praktijk, theorie en ervaringen centraal staan.

Het doel van de Turck Technology Tuesday is het delen van kennis over Industriële Automatiseringsvraagstukken. Tijdens de sessies zullen de medewerkers van Turck actuele onderwerpen aansnijden die in het hedendaagse automatiseringslandschap aan de orde zijn. Turck stelt de TASC ruimte (Turck Automation Solution Center) in Zwolle beschikbaar om samen deze onderwerpen te bespreken. Uiteraard zal er voor het nodige eten en drinken worden gezorgd. Geïnteresseerden wordt verzocht zich tijdig aan te melden, want vol is vol. De TTT’s starten rond 18.00 uur en sluiten tegen 21.00 uur af. Geplande thema’s data en thema’s zijn :

TTT – 8 november 2016 – Verticale integratie, hoe staan we ervoor?

Verticale integratie is een economische term waaronder het opnemen in het bedrijfsproces van een andere stap uit de productieketen wordt verstaan. Een mooie theoretische benadering maar wat houdt het in en hoe gaan we dit in de praktijk van de industriële automatisering toepassen. Waar lopen we tegenaan en nog belangrijker wat levert het op. We richten ons volledig op de transparantie in de automatiseringsdriehoek. Aan de hand van een presentatie zullen we dit onderwerp aansnijden en verwachten hiermee interessante discussies op te kunnen werpen.

TTT – 10 januari 2017 – Auto-ID, ballast of nuttig?

Binnen de huidige industrie wil men steeds meer informatie kunnen verwerken. Het identificeren van productiestromen en het beheersen van logistieke processen zijn zaken die men dagelijks tegenkomt. Tijdens deze sessie wordt u meegenomen door RFID in de praktijk zoals deze in de wereld van industrie 4.0 wordt toegepast. Kernwoorden daarbij zijn productiesturing, life-cycle management, kwaliteitsmanagement en plagiaatbeveiliging. Kortom een brede toepasbaarheid met veel praktische voorbeelden. Naast deze voorbeelden bespreken we graag uw eigen toepassingen.

TTT – 7 februari 2017 – Industrial Wireless, hoe leggen we de juiste lijn?

De vraag naar informatie neemt al maar toe, termen als big data, industrie 4.0 en smart industrie worden meer en meer gebruikt. Om te voorkomen dat er hiermee steeds meer bekabeling wordt gebruikt heeft men de mogelijkheid dit draadloos te doen. Vragen als, wat kan ik hier mee, hoe is de betrouwbaarheid, hoe is de veiligheid en hoe praktisch is het worden hierin veel gesteld. Tijdens deze sessie nemen we jullie mee in de wereld van draadloze communicatie in de industrie en gaan samen met jullie antwoorden geven op deze vragen.

TTT – 14 maart 2017 – Remote Safety, Feit of Fictie?

Kosten besparing zonder verlies van kwaliteit klinkt vaak te mooi om waar te zijn. In een wereld waarin de veiligheid van de mensen steeds een belangrijkere plek krijgt en men toch kosten efficiënter moet werken. Hoe gaan we deze twee tegenstrijdigheden samen krijgen. Tijdens deze sessie willen we met jullie gaan kijken naar het principe veiligheidsoplossingen buiten de schakelkast. Hoe kan dit worden gerealiseerd met slimmere componenten en ook kosten besparend werken. Graag openen wij onze deuren deze discussie met elkaar te voeren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven