Ga naar hoofdinhoud

TSB–Bescom vertegenwoordigt Roland Electronic

TSB-Bescom is officieel vertegenwoordiger geworden van Roland Electronic detectiesystemen (foto: TSB-Bescom).

Na eerder al de vertegenwoordiging voor de Belgische markt te hebben verkregen, is TSB–Bescom in Duiven nu ook in Nederland de officiële partner van Roland Electronic. De directies van beide partijen hebben na het succes op de Belgische markt besloten de samenwerking verder uit te bouwen. Roland Electronic is fabrikant van sensorsystemen voor dubbele plaatdetectie en lasnaaddetectie.

TSB-Bescom kan haar kennis en expertise van Roland Electronic’s sensoroplossingen nu ook inzetten voor de Nederlandse metaalverwerkende industrie. Het team ziet ernaar uit haar klanten bij te staan met gedegen advies en een snelle levering  van complete sensorsystemen.

Roland Electronic

Roland Electronic is een Duitse ontwerper en producent van dubbele plaatdetectie, lasnaaddetectie, plaatdikte meetsystemen en materiaaltestsystemen. Sinds 1965 heeft het bedrijf een specialistische kennis en ervaring opgebouwd die terug te vinden is in het huidige productaanbod: hoogwaardige, vaak klant-specifieke sensoroplossingen op basis van enkel- of dubbelkops sensoren.

Roland past een wijde range aan sensortechnologieën toe: wervelstroom (eddy current), permanent magnetisme, electromagnetisme, capacitantie, inductie, inductieve transmissie, laser en magnetic leaking flux.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven