Ga naar hoofdinhoud

Tref Techniek nieuwe vakbeurs in Venray

Tref Techniek wordt gehouden op 3, 4 en 5 november (foto: Evenementenhal Venray).

Bedrijven in de Nederlandse maakindustrie kunnen zich op een ludieke wijze presenteren tijdens een nieuw technische event voor Midden- en Zuidoost-Nederland. Tref Techniek vaart onder de vlag van een vernieuwde formule, waarbij interactie tussen bedrijven in de maakindustrie centraal staat. Het evenement wordt gehouden op 3, 4 en 5 november in Evenementenhal Venray.

Het congrescentrum van de Evemenentenhal leent zich voor een initiatief als deze. De zuidelijke regio van Nederland beschikt over een breed palet aan maakbedrijven, die gezamenlijk een belangrijk aandeel hebben in het Bruto Nationaal Product. Anderzijds speelt de organisatie van het event ook in op de sfeer en de gemoedelijkheid van de zuidelijke regio.

Het congrescentrum wordt voor de gelegenheid ingedeeld in verschillende elementen, waar bedrijven een demonstratie, workshop of lezing geven of juist met elkaar netwerken.

Programma Tref Techniek

De bezoeker wordt een programma gepresenteerd dat in lijn ligt met het thema ‘De schakel tussen mens en techniek’. De Evenementenhal daagt bedrijven uit discussiestukken onder de aandacht te brengen. De organisatie wil de drempel laag houden; volgens goed gebruik zijn de kosten in de Evenementenhal niet hoog en een deelname is compleet verzorgd met regionale catering. Op de woensdagavond is er een netwerkborrel die toegankelijk is voor alle deelnemers.

De beurzen zijn dagelijks geopend van 13.00 u tot 21.00 u. Brancheprofessionals kunnen een gratis e-ticket aanvragen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven