Ga naar hoofdinhoud

Tsubaki communiceert via boom met klanten

De Tree App is ontwikkeld om de bestaande dienstverlening van Tsubaki te ondersteunen, waardoor medewerkers, dealers en klanten snel met elkaar kunnen communiceren - waar ook ter wereld (foto's: Tsubaki)

Tsubaki heeft een Tree App ontwikkeld om de bestaande dienstverlening te ondersteunen door medewerkers, dealers en klanten snel met elkaar te laten communiceren – waar ook ter wereld. Deze gratis ‘Tree App’ werkt op Apple en Android toestellen en kan door klanten worden gebruikt om productinformatie te downloaden, plaatselijke dealers te vinden en zelfs om offertes op te vragen.

Peter de Blok, Sales Manager bij Tsubakimoto Europe, legt uit waar de Tree App voor staat: “De Tsubaki boom symboliseert de bedrijfsopzet. De wortels zijn onze technische vaardigheden en praktische kennis; de stam is onze bedrijfsstructuur en de vruchten zijn de producten die we aan onze klanten leveren. De Tsubaki Tree is het startpunt in de app. Van daaruit vindt de gebruiker alles van bedrijfsinformatie en toepassingsvoorbeelden tot dealer locaties.”

De app kan gratis vanaf de App Store en Google Play Store worden gedownload en is dan in acht verschillende talen beschikbaar: Engels, Duits, Nederlands, Frans, Italiaans, Spaans, Pools en Russisch. Een direct voordeel voor alle gebruikers is dat de hele Tsubaki literatuur kan worden binnengehaald, waaronder de bedrijfsbrochures, toepassingsprofielen, productbrochures en trainingsinstructies. Gebruikers kunnen gemakkelijk door de benodigde bestanden navigeren en deze op hun toestel binnenhalen, waarna ze rustig kunnen worden bekeken, afgedrukt of gedeeld.

Offertes opvragen

Maar de Tree App is meer dan een veredelde bedrijfsbrochure. De app moet een nieuwe communicatielijn met de Tsubaki medewerkers vormen, zodat zij vóór en ná de aankoop ondersteuning kunnen bieden. Als de GPS van het toestel met de app erop aanstaat, kan deze de dichtstbijzijnde dealers vinden en alle benodigde contactgegevens laten zien.

Downlaoden van informatie kan snel en eenvoudig.
Downloaden van informatie kan snel en eenvoudig.

De Tree App kan zelfs worden gebruikt om offertes op te vragen. Door simpelweg een vragenlijst in te vullen en een foto van de applicatie toe te voegen, kan de Tsubaki Sales Support de wens van de klant herkennen, contact opnemen om een eerste offerte te geven en zo nodig een bezoek op locatie regelen.

Peter de Blok vervolgt: “Tsubaki heeft niet alleen premium producten, maar biedt ook een premium service. Onze technici zijn experts, die zo direct mogelijk met de klanten communiceren, zodat zij bij elke aankoop op lange termijn kosten besparen. Met de Tree App kunnen we de mobiele technologie benutten om deze communicatielijnen uit te breiden en onze klanten wereldwijd de beste service te bieden.”

De app downloaden kan hier.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven