Ga naar hoofdinhoud

Transtecno gaat Iron range zelf assembleren

Assenblage van de Iron-range kan nu ook in Nederland plaatsvinden (foto: Transtecno)

Transtecno is vanaf februari 2016 in staat om ook de modulaire Iron range volledig in Nederland te assembleren. Na een interne opleiding door de Italiaanse collega’s heeft het bedrijf alle benodigde kennis in huis. In combinatie met de faciliteiten en componenten, kan de IRON range geassembleerd worden in Amersfoort en bieden wij onze klanten korte levertijden.

De Iron range bestaat uit ITH co axiale tandwielkasten, ITB haakse tandwielkasten en ITS vlakke opsteekreductoren. Deze reeks is gebouwd van hoogwaardig gietijzer en is geschikt voor draaimomenten tot 3500 Nm. De Iron-reeks is leverbaar met uitgaande asdiameters tot 60 mm en de hele reeks is uitwisselbaar met bekende merken. De Iron aandrijvingen zijn ideaal voor zwaardere toepassingen waar een optimale werking onder alle omstandigheden vereist is.

Iron is ontworpen om oplossingen te bieden voor het gebruik van complexe, continue cyclus systemen, waarbij de goede werking onder alle omstandigheden moet worden gegarandeerd. De Iron range verbindt de motor en de tandwielkast met een elastische koppeling. Deze is gevormd door twee koppelingsdelen in staal en een kunststof, elastisch element ertussen. Dit biedt de oplossing voor het klassieke probleem van contact-oxidatie tussen de motorassen en de ingaande as van de tandwielkast, beperkte piekbelasting en vermindert daarnaast de werktemperatuur. Allemaal in het voordeel van duurzame betrouwbaarheid.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven