Ga naar hoofdinhoud

Toughbook vergroot mobiliteit en connectiviteit

Het Panasonic Toughbook CF-19 is ontwikkeld om de mobiliteit en connectiviteit van mobiele professionals te verbeteren. Daarbij maakt hij gebruik van de laatste technische ontwikkelingen om een losse apparatuur – zoals docking stations en navigatiesystemen – eenvoudig te koppelen en het energieverbruik te verlagen.
 
De CF-19 bevat een derde generatie Intel Core i5 Processor & Chipset. Door toepassing van de Intel Core i5-3320 vPRO (2,6 GHz) standard voltage processor met Intel HD 4000 graphics, kan het toughbook ook intensieve applicaties aan. Verder verbruikt de DDR3L RAM-module minder energie waardoor de accu langer meegaat. Bovendien stijgt de Hard Disk Drive capaciteit hiermee van 320 GB naar 500 GB met 128 GB en 256 GB SSD.
 
Bluetooth verbinding
Het scherm van de CF-19 is voorzien van een lichtsensor en Transflective Plus Technology waardoor het scherm altijd optimaal staat ingesteld; zowel binnen als buiten. Bovendien kan het scherm roteren zodat het apparaat is te gebruiken als notebook en als tablet.
 
Het toughbook voorziet in een bluetooth verbinding voor een snelle en efficiënte verbinding. De SuperSpeed USB 3.0 poort draagt bij aan datatransfersnelheden die tot tien keer hoger kunnen zijn dan de Hi-Speed USB 2.0. Tot slot maakt de magnesium behuizing en de flexibele covers de CF-19 krasvast, vibratie- en schokbestendig (MIL-STD 810G) en water- en stofbestendig (IP65, MIL-STD 810G).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven