Ga naar hoofdinhoud

Touch-PC’s met LED daglichtscherm

Voor toepassingsgebieden met lastige lichtomstandigheden, zoals in de buurt van grote glasgevels, presenteert de Industrial Automation groep van Advantech een serie apparaten die is ontworpen met het oog op goede leesbaarheid bij intensieve zonnestraling. Met 1000 cd/m² zijn de displays van deze apparaten ook geschikt voor gebruik buiten.

Het voordeel ten opzichte van standaarddisplays met 300 – 400 cd/m² wordt nog versterkt door de gebruikte ‘optical bonding’ technologie. Hierbij wordt de ruimte tussen het glas en de LCD opgevuld, waardoor de structuur van het display wordt verstevigd en een reflectie aan het oppervlak van minder dan 0,2% mogelijk is.

De drie verkrijgbare modellen TPC-1251SR, TPC-1551SR en FPM-3151SR zijn gemaakt voor gebruik onder veeleisende omstandigheden met extreme temperaturen van -20°C tot 60°C. De 12- en 15-“ Touch Panel Computers (TPC’s) hebben een SVGA- of XGA-display en Intel Atom-processor, terwijl de Flat Panel Monitor (FPM) naast een resistief aanraakscherm beschikt over directe VGA- en DVI-poorten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven