Ga naar hoofdinhoud

Touch displays met aluminium front

Eaton lanceert de nieuwe XV152 touch-display-PLC’s. Deze high-performance HMI/PLC serie is nu ook verkrijgbaar met een geïntegreerde SmartWire-DT master. De nieuwe XV150 apparaten met resistive touch technologie en kleuren TFT scherm bieden een oplossing voor prijsgevoelige sectoren en worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit aluminium fronten met IP65 bescherming, robuuste metalen behuizingen en een plat ontwerp.

De HMI/PLC ’s zijn leverbaar met 5,7″, 8.4″ en 10.4″ touch displays. SmartWire-DT is een uitgebreide aansluit- en communicatietechnologie: het uniforme en open systeem vervangt de stuurstroombedrading in alle onderdelen, van de circuit breaker, de motorstarters en frequentieomvormers, tot en met de bedienings- en signaleringsapparatuur en de sensoren.

De nieuwe serie XV152 met een SmartWire-DT master is gebaseerd op de XV152 HMI/PLC en heeft compacte afmetingen en hoge prestaties: dit wordt gerealiseerd door een 400 MHz RISC processor en een 128 Mb intern geheugen (indien nodig uitbreidbaar met een SD-geheugenkaart). Alle HMI/PLC’s kunnen ook overweg met veeleisende PLC applicaties.

De in het apparaat geïntegreerde SmartWire-DT master is een nieuwe functie: voorheen vereiste de aansluiting een gateway, die met de XV100 HMI/PLC was verbonden via CANopen of Profibus. De volgende schermafmetingen en interfaces zijn leverbaar: een 3,5” alsmede een 5,7&rdquo en een 7” scherm met RS485 en CANopen of Profibus DP/MPI. Deze integratie van SmartWire-DT biedt verschillende voordelen voor de gebruiker.

De SmartWire-DT lijn kan eenvoudig en comfortabel worden geconfigureerd via CoDeSys. De technische gegevens van de SmartWire-DT-interface zijn hetzelfde als die van de vorige SmartWire-DT gateways.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven