Ga naar hoofdinhoud

Touch display met aluminium front

Eaton heeft 5.7”, 8.4” en 10.4” apparaten toegevoegd aan de HMI- en HMI/PLC-series: de nieuwe XV150 met resistieve touch technologie en kleuren TFT display wordt gekenmerkt door het aluminium front met IP65 bescherming, robuuste metalen behuizing en een plat ontwerp. Zelfs basisversies worden geleverd met een Ethernet- en RS232-interface alsook twee USB-interfaces voor een breed scala automatiseringstaken.

De 400 MHz Risc processor kan ook veeleisende PLC-applicaties behandelen, net als HMI-taken. Het 128 Mb onboard geheugen kan, indien nodig, worden uitgebreid met een SD-geheugenkaart. Afhankelijk van de versie kan een RS485 en een CAN/MPI of Profibus-DP interface worden geleverd naast de standaard interfaces.

Net als alle visualisatie-apparaten van de xSystem productgroepen kan de XV150 worden geprogrammeerd als een PLC naar IEC61131-3 met de Galileo visualisatie software of CoDeSys visualisatie software en met het CoDeSys-gebaseerde xSoft-Codesys-2 programmeer systeem. Dankzij de kleine inbouwdiepte kunnen de panelen worden geïnstalleerd waar de ruimte beperkt is.

Alle display fronten kunnen worden beschreven met labels van de klant. De Eaton XV100 en XV150 touch displays en touch display/PLC’s geven de gebruiker een breed productassortiment voor industriële toepassingen: van 3.5”, 5.7” en 7” apparaten in een lichte en robuuste plastic behuizing tot de XV150 in een metalen behuizing (5.7”, 8.4” en 10.4”) met een elegant aluminium front.

Bovendien biedt het standaard hardware platform maximale betrouwbaarheid en lange termijn beschikbaarheid. Alle XV150 apparaten zijn compatibel met de XV400 apparaten van de eerstvolgende hogere klasse. Het standaard project ontwerp en programmeer tool voor de XV-serie ondersteunt ook de eisen voor een modulair machine-ontwerp.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven