Ga naar hoofdinhoud

Tot 2,8 MW aansturen bij Control Techniques

In parallel bedrijf kan de Unidrive M frequentieregelaar asynchrone en permanent-magneetmotoren besturen in systemen tot 2,8 MW (foto: Control Techniques).

Control Techniques heeft haar aanbod van frequentieregelaars met grote vermogens uitgebreid. De Unidrive M en de Powerdrive F300 serie zijn nu beschikbaar in de ruimere bouwgrootte 11.

Daarmee bieden ze een flexibele methode om compacte, betrouwbare oplossingen met grote vermogens te realiseren. In parallel bedrijf kan de Unidrive M frequentieregelaar asynchrone en permanentmagneetmotoren besturen in systemen tot 2,8 MW. De nieuwe bouwgrootte 11 is een 250 kW -module, waarmee systeembouwers oplossingen met grote vermogens kunnen creëren met een minimum aan componenten, zodat zowel de afmetingen als de kosten tot een minimum beperkt blijven.

CT Unidrive M700 Frame 11 web2Unidrive M weet zich te onderscheiden door prestaties met extreem snelle stroomregelings-algoritmen en hoge schakelfrequenties. Active Front End (AFE) biedt oplossingen voor harmonische reductie. De Unidrive M-modulen kunnen parallel in een breed spectrum van flexibele oplossingen worden ingezet om daarmee alle systeembehoeften af te dekken, waaronder ook Active Front End en multi-puls gelijkrichterconfiguraties. Ze kunnen worden bestuurd door Unidrive M600, M700, M701 en M702 regelaars van Control Techniques.

Daarnaast biedt Control Techniques een compleet pakket van aandrijfproducten met grote vermogens op maat voor ventilator-, pomp- en compressortoepassingen van 90 kW tot 2,8 MW. De Powerdrive F300-serie heeft verder een modulair ontwerp en kan permanentmagneetmotoren of standaard AC-inductiemotoren besturen. Dit modulaire concept om systemen met grote vermogens te bouwen, biedt de procesbesturingsindustrie een stuk flexibiliteit, terwijl de complexiteit laag blijft.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven