Ga naar hoofdinhoud

Toolbox voor industriële router

De industriële routers van MB Connect Line (vertegenwoordigd door Vires) zijn – dankzij de beschikbaarheid van mbNET.toolbox – uit te breiden met eigen programma’s. Zo kan de gebruiker signaalvoorverwerking, het vastleggen van gegevens of het omzetten van proprietaire communicatieprotocollen direct op de router realiseren.

De toolbox biedt hiertoe verschillende software uitbreidingen waaronder een webvisualisatie, een vrije scripttaal, een databank en een FTP-server/client functionaliteit. Daarbij werkt hij in zijn eigen bereik en biedt toegang tot de interface en de protocollen van de router. De gebruikersprogramma’s kunnen communiceren via TCP/IP, ModbusTCP en S7-ISOTCP of serieel via de omschakelbare RS 232/485-interface.

Visualisering
Voor de eigen visualisatie zijn de benodigde widgets gekoppeld aan de databank. De opbouw van de visualisatie verloop via parametrering waarvoor geen kennis benodigd is van HTML of programmeren. De webvisualisatie is geoptimaliseerd voor smartphones en tablet PC’s en weer te geven via iedere standaard browser. De gebruiker meldt zich aan met behulp van inlog en password via de mobiele webtoegang mbWEB2.go bij het tele-onderhoudsportaal mbCONNECT24.

De veiligheid is gegarandeerd door gebruik te maken van versleutelde VPN verbindingen en een veilig schrijfgeheugen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven