Ga naar hoofdinhoud

Tien miljoenste frequentieregelaar ABB

ABB levert een brede range frequentieregelaars, in verschillende spanningen en vermogens (foto: ABB)

In november rolde de tien miljoenste ABB laagspanning frequentieregelaar van de productielijn in de fabriek in Beijing. De drive gaat Wuhan Guide Electric Co, Ltd in China, een systeemintegrator die elektrische besturingssystemen voor havenkranen levert. Drive nummer tien miljoen is een ACS880 industriële frequentieregelaar, die deel uitmaakt van het brede portfolio drives van het Europese merk.

ABB ontwikkelde zijn eerste draaistroomregelaar in de jaren zeventig. Vandaag de dag biedt het concern wereldwijd een brede reeks van regelaars. De drives bestrijken een breed vermogens- en spanningsbereik, met spanningen tot 13,8 kV en vermogens tot 100 MW.

Frequentieregelaar

De ACS880 is geschikt voor vrijwel alle soorten processen, motoren, automatiseringssystemen en de gebruikers. De range is ontworpen om een door een draaistroommotor aangedreven toepassing te realiseren in elke branche, ongeacht het vermogensbereik. De nieuwe architectuur van de drive, die de werking vereenvoudigt, optimaliseert de energie-efficiëntie en helpt bij het maximaliseren van de productie. De ACS880 serie bestaat uit single drives, multidrives en drive modules.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven