Ga naar hoofdinhoud

Terminals voor diagnose en visualisering

Hogere prestaties en uitgebreide geheugencapaciteit kenmerken de nieuwe generatie PMI 509 en PMI 515(Pilz Machine Interface) bedieningsterminals van Pilz. Dit werd onder meer mogelijk dankzij verbeterde 600 MHz Risc Omap processoren en contrastrijke displays. De diagnose-tools zijn nu beschikbaar in de displayformaten 3,5″ en 5,7″.

De PMImicro diag bedieningsterminals zijn geschikt voor de diagnose en visualisatie van machines en installaties in combinatie met de PSS programmeerbare besturingssystemen, de SafetyBUS p veiligheidsbussystemen en de PNOZmulti respectievelijk PNOZmulti Mini configureerbare besturingssystemen. De terminals zijn compact en eenvoudig te bedienen en bieden dankzij de Ethernet-interface de volledige functionaliteit van het PVIS diagnoseconcept.

Bij het PNOZmulti configureerbare veiligheidssysteem neemt de gebruiker verschillende voorgedefinieerde diagnosemeldingen per muisklik over in PNOZmulti configurator. Bij PSS besturingssystemen zijn de diagnosemeldingen direct via de PSS Win-Pro software te bepalen. Deze voorgedefinieerde diagnoseteksten kunnen aan de toepassing worden aangepast of volledig nieuw worden geformuleerd.

Een snelle herstart van machines en installaties wordt verzekerd door concrete foutbeschrijving in duidelijke tekst, stap-voor-stap voorstellen voor oplossingen, definitie van de toestanden en duidelijke informatie over foutplaatsen. De bediening gebeurt naar keuze via aanraakscherm/toets bij het type PMI 509 of via aanraakscherm bij model PMI 515. Bij de overgang naar de nieuwe generatie bedieningsterminals zijn te bestaande applicaties over te nemen. In combinatie met de PMI-productfamilie PMIopen en PMIvisu zijn verschillende displaygrootten en uitrustingsniveaus beschikbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven