Ga naar hoofdinhoud

Telsysteem voor toevoer kleine onderdelen

Radine heeft een standaard universeel telsysteem ontwikkeld voor het tellen en eenvoudig sorteren van verschillende onderdelen in kleine batches. De combinatie van trilvuller en vision biedt de gebruiker veel flexibiliteit.

De instelbare sorteringen in de trilvuller maken het voor de gebruiker mogelijk de trilvuller zelf in te stellen. Met behulp van het vision systeem kunnen producten worden geteld en kan er een eenvoudige sortering plaats vinden. Nieuwe producten zijn door de gebruiker eenvoudig in te stellen door gebruik te maken van standaard ingestelde sorteerprogramma’s.

Telsysteem

Het systeem kan componenten tellen van 5 mm x 5 mm x 2 mm tot 50 mm x 50 mm x 30mm en is geschikt voor productgewichten van 0,5 g tot 15 g per product. Het telsysteem past op de TAG400 universele trilvuller en is voorzien van een Sensorpart infrarood vision systeem. De gebruikte verpakkingsmachine in deze opstelling is een Autobag PS125 OneStep.

Met het vision systeem kan worden gedetecteerd of het een vreemd product is en of juiste productzijde boven en het product in de juiste richting ligt. Het telsysteem heeft als energiebron 230VAC 1500 W en 6 bar schone perslucht nodig, waarbij het persluchtverbruik afhankelijk is van de sortering. Het telsysteem is voorzien van een gebruiksvriendelijke HMI met receptenmanager.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven