Ga naar hoofdinhoud

Technologie game changer voor onderhoud

Het Smart Maintenance congres richt de focus puur op onderhoud en de daar toepasbare technologie (foto: Mikrocentrum).

Op 13 oktober organiseert Mikrocentrum de eerste editie van Smart Maintenance Congres. De themabijeenkomst is een vervolg op het Service & Maintenance Congres dat negen edities telde. Elk jaar weer werd het congres geroemd om zijn lezingenprogramma, maar toch het nodig het concept onder de loep te nemen. Smart Maintenance Congres is het resultaat. Dit congres legt de focus puur op onderhoud. Het service-aspect zal op 4 februari 2016 aan de orde komen tijdens het Service Economics Congres.

Technologische innovatie verandert in steeds sneller tempo de wijze waarop onderhoud wordt georganiseerd en waarde kan genereren voor organisaties. Onderhoudsprofessionals moeten op de hoogte zijn van de mogelijkheden en hoe ze daarmee hun organisatie vooruit kunnen helpen. En moderne technologie is niet meer weg te denken:

  • smart tooling (Smart inspection, drones, robotisering/automatisering van onderhoudstaken)
  • smart repair (Smart materials, verbindingstechnieken, lasercladden)
  • mixed reality (virtual & augmented reality, opleiden, documentatie ontsluiting)
  • technologie voor conditiegebaseerd, voorspellend en preventief onderhoud, big data, sensoring, simulatie, Internet of Things, planningssystemen.

Tijdens het Smart Maintenance Congres praten specialisten te deelnemers in een dag tijd bij over de laatste ontwikkelingen. De sprekers informeren hun gehoor over verschillende technologieën en helpen de vertaalslag te maken naar de dagelijkse praktijk.

Breed publiek voor onderhoud

Het Mikrocentrum verwacht deelnemers uit de proces-, semiproces- en discrete industrie, transport en logistiek, life sciences, voedingsmiddelen-, farmaceutische, medisch-technische en healthcare-industrie, offshore en maritieme sector, openbaar vervoer, luchtvaart, bouw, infra en GWW-sector, de energiewereld en technische en zakelijke dienstverlening gerelateerd aan service en onderhoud.

Het Smart maintenance congres wordt gehouden in de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek (ten zuiden van Tilburg). Deelname kost leden van het High Tech Platform € 75,=, niet-leden moeten € 95,= afrekenen (bedragen exclusief BTW). Op de bijbehorende expo krijgt de bezoeker een beeld van actuele oplossingen ter ondersteuning van onderhoudsprocessen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven