Ga naar hoofdinhoud

TEC/CAD College presenteert boeken AutoCAD 2015

TEC/CADCollege heeft een nieuwe editie van de serie AutoCAD uitgegeven (foto's: TEC/CAD College).

TEC/CADCollege heeft de nieuwste jaargang van de serie ‘AutoCAD, Computer Ondersteunend Ontwerpen’ uitgegeven. Het bedrijf geeft in Nederland en België al jaren het standaardwerk uit voor AutoCAD, Inventor en sinds kort ook voor Revit. Auteur voor de editie AudoCAD 2015 is wederom Ir. Ronald Boeklagen

In deze editie zijn belangrijke aanvullingen opgenomen in het boek die betrekking hebben op de nieuwe mogelijkheden van AutoCAD 2015, zoals de on-line mogelijkheden, de verdere ontwikkeling in het surface modelleren, de content explorer, de aanpasmogelijkheden van VB.NET en Inventor Fusion.

AutoCAD 2015

Boek AutoCAD 2015
De auteur heeft bewust gekozen voor een duidelijke scheiding tussen de informatie voor beginnende CAD-tekenaars en voor gevorderde gebruikers.

Beginners kunnen stap voor stap de basiskennis en kunde van CAD-tekenen leren zonder dat ze worden overspoeld door ingewikkelde details. Omdat de stappen klein zijn en er veel afbeeldingen zijn opgenomen, is het een dik boek. De teksten zijn goed te begrijpen en voorzien van talloze voorbeelden. Het boek bevat een mix van theorie, geleide instructie en oefeningen en is daarmee geschikt voor zelfstudie.

Voor de experts in CAD-tekenen zijn de boeken ook nuttig. De nieuwe editie bevat de nodige achtergrondinformatie en kan als naslagwerk fungeren. Daarnaast krijgen gevorderde technisch tekenaars de kans om verder te leren met specialistische zaken.

Het boek is aangepast aan de nieuwste inzichten hoe AutoCAD aan te passen aan de individuele situatie met dynamische blokken, toolpalettes en VB.NET. De gebruikers krijgen middels het boek toegang tot een uitgebreide bibliotheek van functies waarmee het aanpassen via VB.NET wordt vereenvoudigd. Verder is middels het boek een aantal bonuslessen te downloaden.

 

AutoCAD LT2015

De nieuwe versie van dit pakket kent onder meer de nieuwe dialoogregel, de mogelijkheid om tekeningen online op te slaan en te delen en de nieuwe koppeling met online wegenkaarten.

AutoCAD LT is beduidend gebruiksvriendelijker geworden omdat de opties van de functies makkelijker zijn te activeren. Tekeningen en instellingen zijn in de cloud op te slaan, waardoor het pakket er op iedere computer hetzelfde uitziet en de tekeningen altijd bereikbaar zijn.

Alle hoofdstukken in het boek zijn aangepast aan de veranderde interface en de nieuwe mogelijkheden van het pakket. In vergelijking met voorgaande boeken is een aantal nieuwe hoofdstukken aangemaakt.

Online ondersteuning

TEC/CAD College biedt online ondersteuning aan de gebruikers van zijn boeken biedt. Het biedt instructiefilmpjes aan die oefeningen uit het boek demonstreren. Verder zijn er subroutines voor het aanpassen en zijn duizenden symbolen gratis te downloaden en kan de gebruiker de opgedane kennis toetsen via de CADCollege Tools.

AutoCAD 2015, Computer Ondersteund Ontwerpen, ir. R. Boeklagen, ISBN 978-90-72487-93-3, 1870 pagina’s, € 59,50

AutoCAD LT2015, Computer Ondersteund Ontwerpen, ir. R. Boeklagen, ISBN 978-90-72487-92-6, 1008 pagina’s, € 45,50.

Voor het onderwijs zijn special dunne uitvoeringen beschikbaar in de vorm van een basisboek. De boeken zijn rechtstreeks te bestellen bij TEC/CAD College  en in de boekhandel verkrijgbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven