Ga naar hoofdinhoud

Team Faulhaber Benelux compleet

Het team van Faulhaber Benelux v.l.n.r.: Elles Keijzers, Kees Remi, Laetitia Rijke-Desnel, Ronny Nuyts en Hein Vos (foto: Faulhaber)

Onlangs vierde Faulhaber Benelux haar eerste verjaardag. Al ruim een jaar staat het team vanuit het verkoopkantoor op de High Tech Campus in Eindhoven klaar voor haar klanten in de Benelux. Tevens is nu het team van Faulhaber Benelux compleet. 

Met de recente komst van Hein Vos, die de dagelijkse leiding van het kantoor op zich heeft genomen, is het team nu compleet. Het team van Faulhaber Benelux bestaat nu uit Elles Keijzers (Customer Service), Kees Remi (Area Sales Manager Netherlands), Laetitia Rijke-Desnel (Inside Sales Engineer), Ronny Nuyts (Area Sales Manager Belgium and Luxembourg) en Hein Vos (Regional Sales Manager.

Om de service voor de Benelux-klanten verder te verbeteren, heeft het bedrijf nu ook de nieuwe Nederlandstalige websites www.faulhaber.nl en www.faulhaber.be vernieuwd. Daar is alle applicatie en productinformatie van de Faulhaber Drive systems als ook het lokale nieuws van Faulhaber Benelux eenvoudig terug te vinden. Ook voor alle technische en logistieke support staat het team in Eindhoven klaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven