Ga naar hoofdinhoud

Tablet-PC volgens MIL-STD-810F

De Arbor Gladius G0720, op de markt gebracht doorn HPS Industrial, is een rugged tablet-PC die voldoet aan de MIL-STD-810F-standaard. Dankzij de stevige, tegen schokken bestande behuizing en de spatwaterdichtheid rondom is de tablet vrijwel overal inzetbaar.

De Gladius G0720 heeft een low-power Intel Atom processor en heeft een batterijduur van acht uur. Doordat er twee batterijen in zitten, kan één van de twee batterijen tijdens gebruik worden verwisseld, zonder dat de tablet-PC hoeft te worden uitgeschakeld. De Arbor Gladius is voorzien van een 7” TFT Active Matrix Outdoor aanraakscherm, 2 Gb DDR2-667 SDRAM geheugen, twee USB 2.0-poorten en multi-netwerkconnectiviteit (Bluetooth/WLAN/HSUPA 3.75G/GPS).

De tablet-PC is voorzien van verschillende communicatiemogelijkheden, waaronder WiFi, 3G, bluetooth en GPS. Daarnaast bevat de PC, behalve een aantaakscherm, een volledig toetsenbord wat data-invoer eenvoudig maakt. Door de RFID-reader, de magnetic swipe reader en de barcodescanner kan de PC ook worden ingezet voor productidentificatie in winkels en magazij-nen. Door de speciale houder kan hij ook worden gebruikt in verschillende voertuigen, zoals heftrucks.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven