Ga naar hoofdinhoud

Tablet-PC met ruime keuze aan opties

De Carpo-KE00R00 tablet-PC van Ubiqconn (vertegenwoordigd door HPS Industrial) is fanless met een IP-waarde van 54, waardoor hij stof- en (regen)waterdicht is. Verder beschikt de tablet-PC over WiFi, Bluetooth en 3G. De Carpo-KE00R00 semi-rugged PC kan worden geleverd met Windows XP en Windows 7 embedded. Industriële klanten kunnen daardoor direct zelf aan de slag met eigen applicaties.

De buitenbehuizing is van kunststof, de basisplaat binnenin bestaat uit metaal. Daarnaast is de PC voorzien van verwijderbare beschermhoeken. De tablet-PC is voordeliger, handzamer en lichter dan een industriële tablet-PC, maar wel geschikt voor industriële toepassingen.

De tablet-PC is medisch inzetbaar en is ook geschikt voor gebruik in magazijnen, als toegangscontrole en voor dataverzameling. Een van de meest gebruikte toepassingen van een tablet-PC is in een voertuigbeugel op kleine vrachtwagens of heftrucks, waar je hem eenvoudig in moet kunnen klikken zodat hij goed vast zit.

Door het uitgebreide assortiment aan accessoires, zoals installatiebeugels, tassen, kabels en adapters voor in voertuigen, is de tablet-PC in de meest uiteenlopende situaties toepasbaar. De beugels zijn beschikbaar in diverse soorten en maten en zijn per direct leverbaar.

Specificaties:

  • dun en lichtgewicht design
  • WIFI/WLAN IEEE 802.11 b/g/n. Bluetooth 2.1 +EDR
  • afmeting 277,8 x 206 x 26,5 mm
  • twee camera’s voor ondersteuning van meer video-applicaties
  • voldoet aan MIL-STD-810G-standaard
  • Microsoft Windows XP en Windows 7 Ultimate, Android en MeeGo OS worden ondersteund.

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven