Ga naar hoofdinhoud

Systeemplatform kan multitasken

Dankzij tal van nieuwe functies kan de Sinumerik 840D sl van Siemens de productiviteit van complexe machineapplicaties verder verhogen. De nieuw geïntegreerde functionaliteit voor compleetbewerkingen maakt afzonderlijke bewerkingsstappen in multitasking-machines zoals frees/draai- of draai/frees-machines eenvoudiger en goedkoper.

Op het bedieningspaneel OP 019 kunnen de verschillende functies via een moderne touchbediening zelfs met werkhandschoenen aan worden geactiveerd. Het systeemplatform Sinumerik 840D sl biedt een compleet scala van functies voor CNC-machines.

Deze universele besturing kan worden toegepast bij verschillende metaalbewerkingsmethoden, zoals draaien, boren, frezen, slijpen, laseren, tappen en ponsen, maar ook bij multitasking-machines, zoals frees/draai- en draai/frees-combinaties.

Sinumerik maakt altijd de allerhoogste productiviteit mogelijk, of het nu gaat om een eenvoudige werkplaats- of een grootschalige serieproductie, waarbij een optimale oppervlaktekwaliteit bij toepassingen in de gereedschapmakerij en matrijzenbouw is verzekerd. De geïntegreerde functionaliteit voor compleetbewerkingen kan eenvoudig worden geconfigureerd voor verschillende machineconcepten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven