Ga naar hoofdinhoud

Synchronisatiesoftware voor PDM

Met EPDM SharePoint Link biedt Cadmes een veilige manier om het platform Microsoft SharePoint te synchroniseren met documenten uit SolidWorks Enterprise PDM. Daarmee zijn engineeringdata niet alleen in de onderneming openbaar te maken, maar ook door te geven aan toeleveranciers en klanten.

Cadmes EPDM SharePoint Link leest via Microsoft SharePoint de gewenste documenten – na vrijgave – automatisch in en actualiseert ze. Op deze manier kunnen afdelingen zoals kwaliteitsmanagement, montage of productie de actuele documenten van de constructieafdeling realtime inzien, of het nu gaat om een onderhouds-voorschrift, een stuklijst of een inkoopaanvraag.

Daarnaast kunnen bedrijven met SharePoint Link tekeningen, modellen en stuklijsten automatisch uit Enterprise PDM ter beschikking stellen aan toeleveranciers. Door de mogelijkheid de documenten tevens te bewaken of te wijzigen is de kans op fouten in combinatie met toeleveranciers tot een minimum beperkt. 

Synchronisatie
Zolang de documenten in de computer blijven, is met EPDM SharePoint Link een organisatiebrede synchronisatie mogelijk. Geeft de afdeling engineering akkoord, dan wordt het project direct en systeemoverkoepelend geactua-liseerd.

Op deze manier kunnen CAD-gebruikers (die de harde kern vormen) gebruik maken van de benodigde PDM-koppeling die de verbindingen bewaakt tussen de componenten, modules en tekeningen. Afdelingen die niet direct bij het ontwerpen zijn betrokken, hebben alleen de kant-en-klare technische documenten nodig die via SharePoint beschikbaar zijn.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven