Ga naar hoofdinhoud

Starterkit voor introductie in automatiseringswereld Sigmatek

De starterkit SSK 002 is ideaal als introductie in de automatiseringswereld van Sigmatek. (foto: Sigmatek)

De starterkit SSK 002 maakt een eenvoudige introductie in de modulaire besturingswereld van Sigmatek mogelijk. Deze kit bestaat uit drie units: standard & Safety control, HMI en motion.

De basis unit TSY 021 bestaat, naast een functie-georiënteerde CPU met digitale en analoge modules, uit een mini-Safety oplossing met Safety controller en een digitale Safety mix module. Data wordt uitgewisseld via het real-time Ethernet system Varan, OPC UA connectiviteit is daarbij geïntegreerd. De besturingsunit is uitgebreid met een HMI (TSY 031): Het ETT 732 paneel voorziet in een comfortabele bediening. Naast een 7″ wide screen met projected capacitive dual-touch en een Edge2 Technology processor, zijn interfaces als USB, CAN en RS232 te vinden.
As-applicaties kunnen gesimuleerd worden met de motion unit. De TSY 041 is voorzien van 2 asmodules (DC 062) voor besturing van de servomotoren, een Varan busconnectie en een digitale mix module.

Pakket
Deze starter kit wordt compleet geleverd met de “all-in-one” Lasal software. Met dit object-georiënteerde engineeringspakket, maakt de gebruiker volledig gebruik van de modulariteit, helderheid en comfort; machinefuncties worden weergegeven via software objecten en geassembleerd in een toolkitsysteem.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven