Ga naar hoofdinhoud

SSD op creditcard-formaat

Innodisk (vertegenwoordigd door Telerex) introduceert een nieuwe generatie ge-heugenschijven, uitgevoerd conform de MO-297 JEDEC standaard om de uitwis-selbaarheid van SSD’s te garanderen. Deze standaard definieert de fysieke afmetingen en aansluitingen (voor voeding en interface) voor standaard 1,8” SSD’s, waardoor deze uitwisselbaar zijn . Een aantal SSD-fabrikanten heeft inmiddels de Half Slim SSD uitgebracht.

InnoDisk heeft een serie MO-297 SSD’s ontworpen, ‘SATA Slim’ genaamd. Onlangs is hiervan de SATA Slim-J80 uitgebracht, volledig conform de MO-297 standaard ontworpen, waardoor deze SSD ook voldoet aan de SFF-8156 en SATA-IO Revision 2.6 specificaties voor connector afmetingen en tole-ranties. Deze SATA Slim J-80 Solid State Disk is voorzien van bevesti-gingspunten en is schok- en trillingsresistent.

Door de kleine uitvoering, de snelheden (leessnelheid 230 Mb/s, schrijf-snelheid 180 Mb/s), de lange levensduur, de grote opslagcapaciteit en het lage stroomverbruik is deze SATA Slim J-80 geschikt voor industriële toepassingen als netbooks, embedded computers, portable elektronica, tele- en datacommunicatietoepassingen en thin clients.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven