Ga naar hoofdinhoud

SPS/IPC/Drives in jubileumjaar met extra nieuwe hal

Op de beurs SPS IPC Drives in Neurenberg staan ieder jaar veel leveranciers met automatiseringsoplossingen op het gebied van sensoren, aandrijftechniek en besturingstechniek. Hier de Intelligent Fieldbus op de stand van Pepperl+Fuchs afgelopen jaar (foto: Benny Gudde)

In het jubileumjaar 2014 zal SPS/IPC/Drives voor het eerst in haar 25- jarige geschiedenis gehouden worden in veertien beurshallen. De nieuwe hal 3A is ontworpen door het Londense architectenbureau Zaha Hadid Architects. Volgens Sylke Schulz – Metzner, hoofd van SPS/IPC/Drives: “De nieuwe hal 3A creëert  meer ruimte voor exposanten en bezoekers. De hoge functionaliteit van de nieuwe hal gecombineerd met gemak en energie-efficiëntie is een uitstekende pasvorm voor ons evenement.”

Slechts zes maanden voor het evenement hebben al meer dan 1.000 exposanten ingeschreven voor SPS/IPC/Drives 2014, waaronder alle belangrijke spelers in de industrie. De verwachting is dat er meer dan 1600 exposanten uit binnen- en buitenland zullen komen zodat de bezoeker een uitgebreid overzicht van de markt voor elektrische automatisering zal zien dit jaar.

Draadloze automatisering op SPS/IPC/Drives

Voor exposanten van draadloze technologieën komt er een gezamenlijke stand. Bedrijven profiteren van een sterke aanwezigheid in combinatie met andere bedrijven.

SPS/IPC/Drives 2014 vindt plaats op 25 tot en met 27 november 2014 in Neurenberg. Alle belangrijke informatie, met inbegrip van de procedures voor het indienen van de Call for Papers, staat op de website van organisator Mesago.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven