Ga naar hoofdinhoud

Speciale editie ‘De elektromotor; technologie trends & toekomst’

De speciale editie van Aandrijftechniek gaat in op de technologie, trends & toekomst van de elektromotor

Het team van Aandrijftechniek gaat de elektromotor op een voetstuk zetten. Het is immers een prachtig stuk technisch vernuft, wat we tegenwoordig in heel veel industriële, mobiele én consumententoepassingen terugzien. Elektromotoren zijn efficiënt, stil, krachtig en gaan steeds zuiniger met energie om. Dat verdient een speciale editie die na de zomer in september verschijnt. Hierin besteden we aandacht aan de technologie, trends en de toekomst van de elektromotor. Een bewaar-editie die elke engineer op zijn bureau wil hebben liggen.

2021 is het jaar van de elektromotor. Waarom zult u zich afvragen? Het zit zo; in 1821 (200 jaar geleden), was het de Britse wetenschapper Michael Faraday die elektrische energie omzette in mechanische energie door middel van elektromagnetisme. Op deze beweging werd het principe van de elektromotor gebaseerd.

Namen als William Sturgeon (eerste commuterende gelijkstroommotor), Thomas Davenport (verbeterde gelijkstroommotor), Hippolyte Fontaine en Zénobe Gramme (moderne gelijkstroommotor) en Nikola Tesla (inductiemotor) experimenteerden eveneens en maakten er werkbare elektromotoren van. En nu 200 jaar na die eenvoudige, maar oh zo belangrijke ontdekking van Faraday, komt de ontwikkeling van de elektromotor pas in een echte ‘stroom’-versnelling.

Wat kunt u verwachten?

Daarom komen we met een speciale dubbeldikke editie van Aandrijftechniek. Een ‘one-off’ zo te zeggen, barstensvol goede artikelen over allerlei soorten elektromotoren en toepassingen. Met de nadruk op ‘passion for technology’! En in een grote oplage.

Voor deze Special Edition benaderen we (nagenoeg) alle leveranciers in Nederland en deels België die elektromotoren leveren en componenten die daarbij horen. Denk aan frequentieregelaars, softstarters, koppelingen, remmen, encoders en tandwielkasten. Want elke elektromotor in een aandrijving heeft zijn eigen specifieke toepassing of verhaal.

Ook u kunt in deze speciale uitgave zorgen voor extra attentie van uw merk. Dat kan met een advertentie, een artikel of een logo en bedrijfsgegevens bij het leveranciersoverzicht. Omdat het een speciale editie is met een extra hoge oplage dus een veel groter bereik, hanteren we ook andere, zeer aantrekkelijke prijzen en mogelijkheden.

Oplage: 15.000 exemplaren

Deze ‘Aandrijftechniek Special Edition’ gaat mee met de oplage van Aandrijftechniek en PompNL en naar alle betalende abonnees van de vakbladen Bulk, Metaal Magazine, De Molenaar en Recycling Magazine Benelux. Dat betekent een oplage van zo’n 15.000 exemplaren!

Meer weten over de bovenstaande mogelijkheden en / of over de Week van de Elektromotor, download hier de brochure met alle info of neem direct contact met ons op:

Paul Quaedvlieg,  hoofdredacteur; p.quaedvlieg@eisma.nl

Vincent Hermans,  accountmanager; v.hermans@eisma.nl

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven