Ga naar hoofdinhoud

Speciale editie Aandrijftechniek: De elektromotor, technologie & toepassingen

Aandrijftechniek komt met een tweede special uit rondom het thema 'De elektromotor'

Op de drempel naar het jaar 2023 is de elektromotor op weg om de belangrijkste aandrijving te worden ooit. Om die reden maakt het team van Aandrijftechniek een vervolg op de succesvolle eerste speciale editie over de Elektromotor. Onder de naam ‘De elektromotor, technologie en toepassingen’ wijden we wederom een speciale editie aan dit prachtige onderwerp.

De elektromotor is aan een enorme opmars bezig. Niet alleen worden ze steeds efficiënter en energiezuiniger, de soorten toepassingen worden met de dag talrijker. Dit prachtig stuk technisch vernuft is inmiddels gemeengoed in de productie-industrie, medische industrie, robotica, waterindustrie, zware industrie, bij consumentenapparaten en de auto-industrie. Alles draait hier om efficiency en kracht.

Met het oog op duurzaamheid

Nieuwe toepassingen vinden we vaker in de scheepvaart, bij mobiele machines en de luchtvaart, sectoren die van oudsher op fossiele brandstoffen draaien. Maar met het oog op de klimaatverandering en duurzaamheid, wordt meer en meer de brandstofmotor vervangen door de elektromotor.

Ook aandacht voor regelaars, koppelingen, tandwielkasten e.d.

Deze editie van ‘De elektromotor’ wordt een magazine vol goede artikelen over elektromotoren en hun toepassingen. We benaderen hiervoor (nagenoeg) alle leveranciers in Nederland en (deels) België die elektromotoren leveren, maar ook diegenen die componenten leveren. Denk aan frequentieregelaars, softstarters, koppelingen, remmen, encoders, tandwielkasten, service, onderhoud en software.

Van ’De elektromotor, technologie & toepassingen’ worden 10.000 exemplaren verspreid in de gehele oplage van zowel Aandrijftechniek als PompNL. Een groot bereik onder technische lezers en beslissers in de industrie!

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf/product in de speciale editie ‘De elektromotor’? Neemt u dan contact met het team van  Aandrijftechniek:

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven