Ga naar hoofdinhoud

Solid-state relais

Omron introduceert een reeks industriële hoogspanning solid-state relais (SSR’s), die een langere levensduur en een grotere betrouwbaarheid bieden dankzij de unieke ‘surge pass’-techniek die inhoudt dat er wordt geschakeld tijdens de nuldoorgang van het signaal. Solid-state relais staan er om bekend gevoelig te zijn voor of defect te kunnen gaan door hoge inschakel- of piekspanningen.

Als continuïteit van het productieproces van essentieel belang is, dient de randapparatuur 100% betrouwbaar te zijn. Daarom is een SSR in het programma opgenomen die hoge inschakel- of piekspanningen kan verwerken. Het nieuwe industriële G3PH hoogspannings solid-state relais biedt bescherming tegen piekspanningen door gebruik te maken van het uniek principe van de ‘nuldoorgang’.

Hierdoor wordt de G3PH beschermd tegen piekspanningen van meer dan 30 kV. De G3PH-uitvoering zonder nuldoorgang biedt, in combinatie met de modulaire temperatuurregelaar CelciuXº (EJ1) en de meerkanaals vermogensregelaar G3ZA, een kostenbesparende oplossing in vergelijking tot het gebruik van een vermogensregelaar.

Daarbij biedt de G3PH-serie voordelen zoals een vervangbare voedingscartridge om de onderhoudswerkzaamheden eenvoudig te houden, schakelen tijdens de nuldoorgang, geïntegreerd koellichaam, en statusindicatoren. Uiteraard voldoet de G3PH aan alle huidige veiligheidsnormen, zoals cULus en TÜV, en voorzien van een CE-markering.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven