Ga naar hoofdinhoud

Solid State Disk voor mobiele PC

De nieuwste Solid Sate Disks van de SSD 320 serie van Intel (vertegenwoordigd door Koning & Hartman) bieden door snelheid en vermogensdissipatie voor-delen boven de traditionele harde schijf. Dat varieert van een lagere massa en de mogelijkheid te functioneren zonder ventilator tot de snelheid waarmee data of video kan worden geschre-ven of gelezen. Door deze eigenschappen is de SSD geschikt voor mobiele applicaties en andere PC-oplossingen.

De geringe vermogensdissipatie zorgt voor verhoging van de performance en een verlaging van servicekosten. De 25 nm SSD 320 serie is de nieuwe generatie met disk encryptie (achter een 3Gb/s SATA interface) verkrijgbaar in een range van 40 Gb tot 600 Gb met een garantie periode van vijf jaar.Deze serie heeft een Advanced Encryptie Standaard (AES) geïntegreerd als bescherming tegen virussen.

De SSD toolbox software biedt de mogelijkheid de performance te bekijken of cellen uit te schakelen. Met intern tien parallel Nand Flash kanalen met Multi-level Cell (MLC) Nand technologie, die 32 operaties tegelijk kunnen verwerken, zijn de prestaties beter dan van de huidige traditionele hard disks.

De 2.5” versie is leverbaar in 40 Gb, 80 Gb, 120 Gb, 160 Gb, 300 Gb en 600 Gb en heeft een massa van 82 g. De 1.8” versie is leverbaar in 80 Gb, 160 Gb en 300 Gb en heeft een massa van 49 g.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven