Ga naar hoofdinhoud

Softwaretool voor ProSoft apparatuur

Rockwell Automation meldt dat zijn Integrated Architecture Builder (IAB) projectontwerp softwaretool nu bijna tachtig in-chassis en gateway producten van ProSoft Technology onder-steunt. De gratis softwaretool helpt engineers bij de voorbe-reiding van hun op PAC (Process Automation Controller) en/of PLC (Programmable Logic Con-troller) oplossingen gebaseerde automatiseringssystemen.

Integrated Architecture Builder (IAB) wordt gebruikt voor het configureren van op Logix PLC’s gebaseerde automatiseringssystemen. Het helpt engineers bij het kiezen van hardware voor applicaties die besturingen, I/O, netwerken, aandrijvingen, bekabeling- en bedradingsystemen, motion control en andere apparatuur omvatten.

Na het configureren van de projecten ontvangt de gebruiker een gedetail-leerde materiaallijst en rapportages met kwaliteitsgraphics. Gebruikers kunnen besturingssystemen documenteren die langdurig ingebouwde ProSoft Technology in-rack communicatiemodules en protocolgateways bevatten. De lijst van ProSoft Technology producten breidt zich hiermee uit tot meer dan 75 productreferenties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven