Ga naar hoofdinhoud

Softwareprogramma voor kastenbouw

Met de nieuwe Eplan Pro Panel 2.1. profiteren automatiseringsengineering, machine- en installatiebouw van de voordelen van een interdisciplinair technisch tool dat aan alle disciplinespecifieke eisen voldoet. Ontwerp, lay-out in 3D, productie en montage vormen samen een volledig geïntegreerde oplossing op basis van de uniforme gegevens.

Het resultaat is een versneld productontwikkelingsproces, lagere kosten en meer toegevoegde waarde. Integratie is het sleutelwoord dat alle onderdelen van het platform samenbrengt. Apparaten die worden gebruikt in elektrische en pneumatisch/hydraulische ontwerpen, kunnen nu worden ingebouwd in de montageopbouw – zonder handmatige synchronisatie.

Gebruikers kunnen sneller ontwerpen; het typische reverse engineering. Dit betekent dat handmatige gegevensoverdracht tussen disciplines, import & export en verificatie van gegevens, evenals vele tijdrovende redundante stappen, vervallen. Daarnaast worden potentiële fouten tijdens de projectvergelijking bijtijds voorkomen.

De volledige functionaliteit van de belangrijkste basisfuncties van het platform zoals revisiebeheer, rechtenbeheer en speciale programmering met Eplan API kan zo worden benut. De integratie gaat verder in de richting van productie, montage en aansluiting. Met directe gegevensoverdracht aan NC-machines, aderroutering en kabelconfectionering wordt een wrijvingsloze workflow gedurende het complete productontwikkelingsproces gegarandeerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven